Tyche van Bommel is de eigenaar van het Gespreksbureau.  Als trainer en gespreksleider kijkt ze naar: wie ben jíj? Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij meer verbinding maakt? Wat houd je tegen? Vraag je wel wat jij wil weten? Ze leert je iedereen te zien en de groep met wie je werkt te omarmen, zodat het een eenheid wordt.

Meer over Tyche? Lees hier verder

Christel Peek is docent, trainer en coach in het MBO. Daarnaast houdt ze zich op verschillende manieren bezig met energiewerk en intuïtieve ontwikkeling. Ze is heldervoelend en kan daardoor goed afstemmen op de onderstroom van energie in groepen en individuele ontwikkelingstrajecten. Leren door te ervaren staat centraal in alle groeiprocessen die zij faciliteert.

Maaike Ament is communicatie-trainer, gespreksleider en theatermaker. Ze gebruikt theater- en spelvormen om zichtbaar te maken wat besproken moet worden, om te spiegelen en om vaardigheden te oefenen. Nieuwsgierigheid is Maaike’s grootste drijfveer: ze wil begrijpen wat de ander drijft. Ze helpt je te experimenteren, reflecteren en open te communiceren, waardoor je durft te vragen wat je wilt vragen, je uit te spreken, en vanuit de verbinding die je zo maakt, het verhaal van je gesprekspartner naar boven te krijgen. 

Martine Dukker is acteur, trainingsacteur en trainer en zal tijdens de opleiding plaatsnemen aan de gesprekstafel om de deelnemers op verschillende types gespreksdeelnemers te laten oefenen. Ze heeft een enorm scherpe blik en is in staat goed te verwoorden wat andere mensen voelen. Met haar hebben we, naast haar acteerwerk, een paar extra ogen om te onderzoeken wat er tijdens de gesprekken precies gebeurt.

Nienke Mur is emotioneel lichaamstrainer en onder andere betrokken bij opleidingen van cursuscentrum Kasteel de Schans in België. Zij zorgt voor een veilige omgeving en geeft deze training de bedding waardoor we ons vertrouwd met elkaar zullen voelen en ons thuis voelen bij elkaar. Door haar oefeningen kom je meer in je lijf en leer je wat je houding en lijf je te vertellen hebben over jouw manier van communiceren.

Ruben Klerkx is conversation designer. Met zijn bedrijf the Creators Company leert hij mensen gesprekken voeren in verschillende vormen. Juist door van gespreksvorm te wisselen, kun je soms beter naar elkaar luisteren. Door zijn vermogen hierin ook op zichzelf te reflecteren, krijg je de mooiste trainingsdagen. Daarnaast heeft hij de Creators Podcast die je helpt meer te creëren. Absoluut het luisteren waard!

Menu