Mini-training Introductie op Verbindende Gespreksleiding

Als je gesprekken leidt in een zakelijke omgeving, als dagvoorzitter of moderator, of juist als architect of arts of iets heel anders, wil je daar altijd iets mee bereiken.

Je wilt graag dat de mensen met wie je het gesprek voert:

  • loyaal zijn
  • een band met je opbouwen
  • bij je blijven
  • geraakt worden
  • geïnspireerd raken
  • gemotiveerd raken
  • een taak uitvoeren

Maar dat is soms best lastig.

Er zitten bijvoorbeeld mensen tussen die voor jouw gevoel onwillig zijn of die bepaalde dingen bij jou triggeren.  Of er zit iemand bij die maar door blíjft gaan en je weet het niet in goede banen te leiden. Of je hebt zelf de behoefte om begrepen te willen worden en kan daardoor minder goed luisteren.

En dat zit allemaal je verbinding in de weg.

Om mensen te raken, inspireren, motiveren, erbij te betrekken, een band met ze op te bouwen of om ze loyaal te laten zijn heb je verbinding nodig.

Om die verbinding te maken, moet je weten wat er bij jou gebeurt en hoe je kan omgaan met wat er bij je gespreksdeelnemers gebeurt. 

En daarom kun jij meedoen aan:

de mini-training: introductie op verbindende gespreksleiding.

De eerstvolgende data:

  • Vrijdag 17 juni van 10:00 tot 12:00

Deelname is GRATIS.

WAT MENSEN ZEGGEN

Brechtje Roos
De introductie op verbindend gespreksleider die ik zojuist online deed heeft me gegeven wat ik wenste: beweging, inzicht en frisse vibes. Zodra ik de ruimte heb/krijg om me te ontwikkelen op dit gebied ren ik naar Tyche van Bommel voor meer! Houd haar online intro’s in de gaten en ga het vooral zelf eens ervaren, want hier heb je wat aan.

Claudia van ‘t Hout
De mini-training ‘Verbindende gespreksleiding’ is een waardevolle ervaring. Tyche van Bommel weet vanaf het moment dat de ZOOM ruimte opent een sfeer te scheppen, waarbinnen de mouwen voor alle deelnemers zonder gêne opgestroopt kunnen worden voor de uitdagende en inzicht gevende oefeningen. Daarbij is het indrukwekkend om te zien hoe snel zij zelf schakelt, ‘knoopjes legt’, analyseert, adviseert èn trakteert,… op een deskundig gelaagde en verfijnde ‘amuse in het gespreksleiden’, die smaakt naar meer!

Marieke de Rooij – Hemelaar
Dank voor de interessante mini-training! Complimenten voor hoe je het hebt opgezet. Leuk om zowel een oefening in een break-out te doen, als in de groep. En je hebt interessante stof tot nadenken gegeven (‘waarom kom je soms niet tot verbinding?’).

Rutger Bouma
De minitraining Verbindend Gespreksleider was een geweldige ervaring. Tyche creëert een heel ontspannen sfeer. Ondertussen observeert ze iedereen messcherp en maakt ze deelnemers subtiel bewust van de wijze waarop ze gesprekken voeren. Uiteindelijk kun je alleen dicht bij de ander komen als je dicht bij jezelf blijft. Als je wilt weten wat dit vergt, dan moet je bij Tyche zijn.

Marije de Bruijn
Ik vond de mini-training inspirerend en leerzaam. Door gelijk te kunnen oefenen en de thema’s van de grotere opleiding te bespreken aan de hand van de oefeningen werd het gelijk heel tastbaar. Door het  benoemen van persoonlijke voorbeelden maakte je er een open en vertrouwde leeromgeving van. We gingen naar huis met inzichten en een goede ervaring met verbindende gespreksvoering. Dank voor je enthousiasme en feedback. Het smaakt naar meer.

Kirsten Walgreen Starrenburg
Ontzettend bedankt voor de heldere en vooral leerzame manier van jouw kennis overbrengen. Zoals je ons deelnemers aan je masterclass zelf liet ervaren hoe een eenvoudig (maar toch niet!) gesprek te voeren, waarna je op jouw kalme manier ons uitlegt wat we goed doen, maar ook waar we op moeten letten, is heel prettig. Het is prettig, maar ook direct en het zal mij in ieder geval bij blijven. Zelf ben je de ultieme verbindende gespreksleider, zelfs bij een gratis webinar waar je enorm veel waarde zomaar cadeau geeft! Veel dank, ik neem de kennis mee en hoop zeker een training bij je volgen.

Menu