MASTERCLASS INTERVIEWEN

Een interactieve online masterclass van 2 uur waarin je leert hoe je tot de kern komt in een gesprek.

  • lukt het je niet altijd echt te luisteren,
  • zoek je wat de goede vragen zijn,
  • zit je hoofd soms vol met andere zaken
  • en heb je het gevoel dat het veel beter kan?

In de masterclass interviewen leer je

  • wat luisteren is,
  • wat goede vragen zijn,
  • hoe je ondanks een vol hoofd kan focussen.
  • hoe je de leiding kan nemen in het interview.

Hierdoor leer je tot de kern komen in een gesprek. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Door zelf te interviewen, geïnterviewd te worden én naar andere deelnemers te luisteren, krijg je een breed scala aan tips die je bij je gesprekken kunt gebruiken. De masterclass is heel interactief en heeft max 5 deelnemers. Prijs masterclass: € 75,- (ex BTW)

Wanneer?
Dinsdag 16 augustus 10:00 – 12:00
Vrijdag 2 september 10:00 – 12:00

WAT MENSEN ZEGGEN

Eiske van der Storm – zelfstandig HR-adviseur
Na een masterclass van 2 uur met 4 deelnemers en Tyche als masterclassleider óntzettend veel fijne en goede tips gekregen. Op een hele natuurlijke manier weet Tyche tot de kern te komen van wat ertoe doet! En dat is heel speciaal. Mensen die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet hebben na een paar uur al echt het gevoel elkaar al wat beter te kennen. Door een heldere analyse van elk interview dat werd gehouden keken we terug op de goede dingen en leerden we hoe je een interview meer tot de kern kan laten komen. Een grote aanbeveling van mijn kant!

Thea Grupstra – Creatief Dynamisch Coach/Leerkracht (speciaal)basisonderwijs
Dat ik zoveel zou leren deze middag had ik niet verwacht. Tyche gaat op een hele praktische manier te werk en de tijd vliegt om. Haar manier van doceren is heel positief maar wel kritisch op een prettige manier. De groep is klein en er is alle ruimte voor vragen en advies op maat. Het was een hele fijne persoonlijke middag waar ik veel ‘hands on’ heb geleerd.  Super bedankt Tyche!

Danae Bodewes – Researcher at Fontys Lectoraat Industrial Engineering & Entrepreneurship
Tyche zet de deelnemers meteen aan het werk. Het lijken simpele oefeningen maar Tyche fileert en analyseert razend snel en scherp het werk van de deelnemers. Hierdoor krijg je in een korte tijd een bom van directe en waardevolle feedback en tips te horen. Een masterclass die je niet snel vergeet en die je direct kan toepassen zowel professioneel als privé.

Hans van Woerkom, presentatiecoach en storyteller
Dat was een geweldige masterclass. We moesten iemand 3 minuten interviewen. Wonderbaarlijk hoeveel Tyche uit die 3 minuten haalde: veel nuttige feedback. Daar heb ik veel van geleerd. Ook observeerde ik hoe anderen het deden en de feedback die zij kregen. Je voelt en merkt de vakkennis van Tyche en ook haar inlevingsvermogen.

Menu