GESPREKSLEIDER, DAGVOORZITTER & INTERVIEWER

Je kunt mij vanzelfsprekend ook inhuren als gespreksleider, dagvoorzitter of interviewer. Als je mij inhuurt, zorg ik altijd voor verbinding. Ik wil werkelijk weten wat de ander vindt en ik zorg dat de anderen gespreksdeelnemers en het publiek dit ook weten. Zo ben ik eigenlijk een vertaler. Als dagvoorzitter vertegenwoordig ik de stem van het publiek, als gespreksleider vertegenwoordig ik de stem van de geïnterviewden.

Stef Collignon, directeur Amerborgh:
Keer op keer heeft Tyche laten zien dat ze haar vak verstaat: altijd goed voorbereid, inhoudelijk ter zake geïnformeerd, een passend gevoel voor humor, en met het talent zowel de aard van haar publiek als de schaal van het evenement goed aan te voelen. 

Herman Koch, auteur:
Tyche is een geweldige interviewer.

Samenwerken?

EERDERE OPDRACHTGEVERS:

2 Turven Hoog, About Freedom, Advieszaken, Anthos Literaire Thrillers, Arme Kant van Nederland/EVA, Benelux Film Distributors, Cinekid, Cultuurcompagnie Noord Holland, Elspeet conferenties, EYE, Festival Classique, Filmacademie, Greenwheels, Het Gelders Orkest, Het Literatuurhuis, Het Nationale Toneel, Humanitas, Incubate Festival, International Documentary Film Festival Amsterdam, International Film Festival Rotterdam, Kinderboekenmuseum, Kinderrechtenfilmfestival, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Kunstgebouw, Latin American Film Festival, Manuscripta, Meer Film, Melkweg Amsterdam, Metropole Orkest, MidZomerZaan festival, Movies That Matter Film Festival, Mozeshuis, Muziekgebouw aan t IJ, Nacht van de Literatuur, Nederlands Film Festival, Nedpho, De Nieuwe Liefde, Ostadetheater, Oxfam Novib, Paradiso, PwC, Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival, Sony Music Management, Stadsschouwburg Amsterdam, Van Eeden Evenementen, War Child, WOMEN Inc, World Cinema Amsterdam, Young Pianist Festival

Menu